Du finder os på Nørrebrogade 10, 8000 Aarhus
Har du spørgsmål? Ring til os på 3028 9872

Referencer

Her finder du eksempler på hvordan nogle glade og tilfredse kunder, har indrettet sig med deres køb af boliginteriør fra FUND & KUNST.

HUSK at vi hos FUND & KUNST også tilbyder råd og vejledning til indretning af dit hjem eller din virksomhed.

Foot-Care
"Jeg valgte FUND & KUNST som leverandør af lamper til belysningen hen over receptionsdisken på min klinik. Ønsket var et råt og industrielt look, der skulle matche klinikkens rustikke lokaler. Lamperne er både smukke og give en god belysning."
Foot-Care v. Anette Elkrog
Sofie
"Disse to lækre borde har jeg købt hos FUND & KUNST! Jeg er simpelthen så glad for mit køb, da deres antikke look har været med til at skabe et super hyggeligt soveværelse. Jeg kan klart anbefale at tjekke FUND & KUNST ud, da de har mange andre fine ting end disse natborde."
Sofie
Foot-Care

"Jeg var ikke i tvivl om at FUND & KUNST skulle være indretningskonsulent til klinikkens venteområde. Opgaven blev løst til stor tilfreds for både mig og mine kunder,der nyder godt af smukke, velindrettede lokaler. Jeg valgte blandt andet at anvende interiør fra FUND & KUNST til indretning af dette område. Den smukke træspand er perfekt til blade og magasiner. Bordet er også fra FUND & KUNST. Udover at bruge FUND & KUNST som indretningskonsulent til venteområde, har jeg fået flere gode og brugbare indretningstips til indretning af resten af klinikken.

Jeg vil til hver en tid anbefale FUND & KUNST - både som leverandør af smukke fund og som indretningskonsulent"

Foot-Care v. Anette Elkrog

Her finder du os
FUND & KUNST
Nørrebrogade 10
8000 Aarhus
CVR: 36491922
Kontakt os på
T: 3028 9872
E: mail@fundogkunst.dk
Åbningstider
Mandag-Onsdag: Lukket
Torsdag: 13:30-17:30
Fredag: 13:30-18:30
Lørdag: 11:00-14:30
Søndag: Lukket
Profil
FUND & KUNST er en butik med antikke-, industrielle-, retro- og vintage- artikler til boligindretning. Hos os finder du unikt boliginteriør.
Copyright © FUND & KUNST