Du finder os på Nørrebrogade 10, 8000 Aarhus
Har du spørgsmål? Ring til os på 3028 9872

Unikt interiør i Aarhus

Vi sælger unikt og brugt interiør til din bolig eller dit firma. Vi udvælger nøje vores varer, som vi finder på loppemarkeder, hos private sælgere eller hos marskandisere i Danmark, Europa og Kina. Det betyder at vi ofte kender historien bag vores FUND.

Vi synes vores møbler, lamper og boligtilbehør står godt til den nordiske indretningsstil og vi håber, vores FUND kan være med til at skabe stemning, atmosfære og personlighed i din bolig eller firmadomicil. Samtidig bestræber vi os på at finde små sjove, fine og finurlige ting til dig, der søger den helt personlige gave.

Dansk design

Vores KUNST er fremstillet af os selv eller andre kunstnere, hvis stil falder i vores smag. Vores plakater er skæve og sjove motiver, vi finder på vores rejser. Da vi selv elsker at finde unikt boligtilbehør til vores hjem, fremstiller vi derfor kun vores plakater i 5 eksemplarer.

I øjeblikket drives firmaet kun via salg på de sociale medier, hvor du kan følge os på Facebook og Instagram.

FUND & KUNST IVS blev etableret januar 2015 af Gitte og Ole som en webshop, for senere at åbne som fysisk butik i 2017. I efteråret 2018 lukkede den fysiske butik ned igen, for at genopstå som et fritidsfirma på vågeblus, men nu med Ole som eneindehaver. Hold øje med os på de sociale medier, fordi pludselig en dag har vi igen overskud til at skaffe de gode FUND og det flotte KUNST.


Her finder du os
FUND & KUNST
Nørrebrogade 10
8000 Aarhus
CVR: 36491922
Kontakt os på
T: 3028 9872
E: mail@fundogkunst.dk
Åbningstider
Mandag-Onsdag: Lukket
Torsdag: 13:30-17:30
Fredag: 13:30-18:30
Lørdag: 11:00-14:30
Søndag: Lukket
Profil
FUND & KUNST er en butik med antikke-, industrielle-, retro- og vintage- artikler til boligindretning. Hos os finder du unikt boliginteriør.
Copyright © FUND & KUNST